Е-уписи на студенти

Поправниот колоквиум по предметот Основи на диетотерапија ќе се одржи на 20.04.2021 во 13 часот на линкот https://meet.google.com/mvo-wyor-row

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top