Е-уписи на студенти

СООПШТЕНИЕ ЗА ПРЕДАВАЊА КАЈ

ВОНРЕДЕН ПРОФ. Д-Р ВИКТОРИЈА СТАМАТОВСКА

ПО ПРЕДМЕТОТ ЗАЧИНИ И ЛЕКОВИТИ РАСТЕНИЈА

 

Предавањата по предметот ЗАЧИНИ И ЛЕКОВИТИ РАСТЕНИЈА кај вонреден проф. д-р Викторија Стаматовска ќе се одржуваат на следниот линк: https://meet.google.com/rrz-mpyk-ggs.

 

 

 

                                                                                                                                            Од предметниот наставник

                                                                                                                                          Вонр. проф. д-р Викторија Стаматовска

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top