Е-уписи на студенти

Првиот колоквиум по предметите Биохемија 2 и Сензорна анализа на храна ќе се одржи на 17.04.2021 (сабота) во 18.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top