Е-уписи на студенти

Семинарските работи и практичниот дел по предметот Интернет и мултимедија (MovieMaker и PowerPoint) ќе се презентираат на 16.05.2016 год. во 10.00 часот. Потребно е да се снимаат на ЦД или флеш меморија. После овој термин нема да се прифаќаат. Сите што немаат земено, потребно е тоа да го направат во најкус можен рок.

Предметен наставник

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top