Е-уписи на студенти

Поради прекин на електрична енергија предавањата по предметот Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија ќе продолжат на 25.12.2020 (петок) во 12.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top