Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од I,II,III и IV година, дека во летниот семестар ќе треба да реализираат пракса. Докуметите ќе можат да ги подигнат во службата за студентски прашања.        

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top