Е-уписи на студенти

Студентите со број на досие 533, 528 и 532 имаат можност да полагаат прв поправен колоквиум по Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија на 01.12.2020 во 10 часот. Полагањето ќе се одвива online со почитување на протоколот за online полагање објавен на веб страната на ТТФВ.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top