Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите дека првиот колоквиум по предметот Угоеност и недохранетост поради техники причини се одложува и ќе се одржи на 30.11.2020 (понеделник) во 10.00 частот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top