Е-уписи на студенти

По барање на студентите предавањата по предметите Биостатистика и Моделирање и оптимизирање во нутриционизмот нема да се одржат на 04.11.2020 (среда). 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top