Е-уписи на студенти

Ве известуваме дека Ноемвриската испитна сесија ќе се спроведе on-line во периодот од 02.11.2020 год. до 10.11.2020 год. 

Пријавувањето на испитите треба задолжително да се направи по електронски пат преку iknow системот, во периодот од 26.10.2020 год. до 28.10.2020 год.

Постарите генерации на запишани студенти кои немаат електронско досие, пријавувањето на испитите во ноемвриска сесија потребно е да го направат преку е-mail од референтите за студенски прашања.

Плаќањето за испитната сесија може да се направи електронски на (уплатница)За полагање на секој испит да се изврши уплата од 500 денари и уплата од 400 денари за ненавремено пријавување на секој испит по утврдениот рокУплатниците може скенирани да се испратат на e-mail до референтите на студентски прашања а оргиналите дополнително ќе се достават. При пријавувањето на испитите сите студенти се ослободени од обрвската за плаќање административна такса.

Распоредот за полање на испитите ќе биде објавен дополнително.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top