Е-уписи на студенти

Поради проблеми (немање на интернет конекција) со интерент на предметниот наставник, денес не се одржаа предавање по предметот Основи на компјутерско работење (Компјутери и апликативен софтвер). Се известуваат студентите дека утре на 15.10.2020 год.(четврток) ќе се одржат предавањата од 10,00 часот, а предавањата по предметот Суровини за прехранбена индустрија кај проф. Даниела ќе се одржат предавањата со почеток во 11,45 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top