Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од трета година дека предавањата по предметот Аналитика на храна ќе се одржат во вторник (26.04.2016)во 11.30 часот.

Посета на Центарот за јавно здравје во вторник (26.04.2016) во 13.00 часот. 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top