Е-уписи на студенти

На ден 15.10.2020 година (четврток) од 12:00 часот во просториите на Технолошко-технички факултет Велес - Дисперзирани студии Битола, доцент д-р Везирка Јанкулоска ќе има консултации со студентите. Студентите ќе може да ги подигнат материјалите за предметите кои се слушаат во зимски семестар: Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија, Загадувачи во прехранбена индустрија и Нова храна. Студентите ќе може да земат и оценки.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top