Е-уписи на студенти

На ден 15.10.2020 година (четврток), во просториите на Технолошко-технички факултет Велес-Дисперзирани студии Битола, ќе се одржи одбрана на дипломскиот труд на студентот Ивона Настевска од Битола, со број на досие 401, тема на дипломскиот труд „Исхрана во основно училиште на деца од 7-9 годишна возраст“, од предметот Вовед во професија нутриционизам, со почеток во 13 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top