Е-уписи на студенти

Во врска со резултатите од испитот, студентката (418) да се јави за консултација (преку email) кај предметниот наставник.

 

Од предметниот наставник

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top