Е-уписи на студенти

Се молат студентите кои имаат можност да носат лаптопови на 21.04.2016 (четврток) за вежбите по предметот Интернет и мултимедија. Предметен наставник.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top