Е-уписи на студенти

Испитот по предметот Основи на диетотерапија ќе се одржи на 13.07.2020 (понеделник) во 10.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top