Е-уписи на студенти

      Се известуваат студентите на прв циклус студии од студиските програми Прехранбена технологија и биотехнологија и Нутриционизам од сите години дека практичната настава за оваа година ќе се спроведе со организирање на on-line практични обуки и предавања, според распоред кој дополнително ќе биде поставен на web страната од Факултетот. Практичната настава и потврдата за кредитите кои таа ги носи се задолжителен предуслов за регулирање на семестарот. Обуките ќе се следат преку платформата Google meet, по истиот концепт како и on-line наставата. Студентите кои нема да ги има на листата на присутни, нема да добија потврда за остварена практичната настава и нема да може да го регулираат семестарот.

 

                                                                                                                                                                            Шеф на Катедра за

                                                                                                                                                         Прехранбена технологија и биотехнологија

                                                                                                                                                                Доцент д-р Викторија Стаматовска

                                                                                                                                                                 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

                                                                                                                                                                             Шеф на Катедра за

                                                                                                                                                                                 Нутриционизам

                                                                                                                                                                       Доцент д-р Татјана Блажевска

                                                                                                                                                                        Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top