Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од втора година дека предавањата по предметот Основи на технолошки операции нема да се одржат во вторник (19.04.2016).Вежбите по предметот Основи на технолошки операции ќе се одржат во четврток (21.04.2016) во 14.00 часот. 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top