Е-уписи на студенти

Поправен online прв колоквиум по предметот Познавање на исхрана 2 ќе се одржи на 18.06.2020 (четврток) во 12.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top