Е-уписи на студенти

Поправен прв колоквиум по предметот Квалитет и безбедност на храна ќе се одржи на 16.06.2020 година во 11.30 часот. Полагањето ќе биде online (усно) преку платформата Google meet на линкот за online предавања. Право за поправен прв колоквиум имаат студентите со досие 481, 415. Присуството да се потврди најкасно до 11.06.2020 четврток на е-маил од предметниот наставник.

Од предметниот наставник

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top