Е-уписи на студенти

На барање на студентите дополнителен термин за презентирање на проектни задачи по предметот Познавање на исхрана 2 ќе има на 29.05.2020 (петок) во 10.00 часот. 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top