Е-уписи на студенти

Поради планирање на распоредот за полагање на колоквиумите, студентите кои го имаат запишано тековниот летен семестар, ги молиме да испратат е-маил со листа на предмети кои ќе ги полагаат на колоквиумите. Оваа информација треба да ја испратат до референтот на студенски прашања преку следниот е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентите оваа информација да ја испратат до 25.05.2020 година до 12.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top