Е-уписи на студенти

Предавања, консултации, вежби и презентација на семинарски работи по предметот Основи на технолошки операции ќе се одржат на 28.05.2020 (четврток) од 11:30 до 13:30 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top