Е-уписи на студенти

Првата колоквиумска недела ќе се одржи од 01.06. до 10.06.2020 год. Распоредот ќе биде дополнително објавен.

Втората колоквиумска недела ќе започне од 11.06.2020 год.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top