Е-уписи на студенти

Студентите кои го слушаат предметот Вовед во професија нутриционизам подготвените проектни задачи ќе може да ги презентираат на 19.05.2020 (вторник) во 11:00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top