Е-уписи на студенти

Online предавањата по предметот Зачини и лековити растенија ќе се одржат на 06.05.2020 (среда) во 11.30 часот. Студентите да се обратат до предметниот наставник за да им го испрати линкот за предавања.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top