Е-уписи на студенти

Online предавањата по предметот Технологија на храна од животинско потекло наместо на 30.04.2020 (четврток) ќе се одржат на 29.04.2020 (среда) во 13.30 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top