Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите кои што ја следат наставата по предметот Зачини и лековити растенија (II година - Прехранбена технологија и биотехнологија и Нутриционизмот) дека темите за семинарски трудови се објавени на веб страната но и во делот Е - курсеви (http://elearning.ttfv.uklo.edu.mk/moodle/index.php?lang=mk_utf8), предмет Зачини и лековити растенија. За потребниот password за логирање, студентите можат да се обратат кај предметните наставници (Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.).

Подготвените семинарски трудови да се испратат кај предметните наставници заклучно до 24.04.2020 година.

 

Од предметните наставници

Доц. д-р Викторија Стаматовска

Доц. д-р Везирка Јанкулоска

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top