Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите кои што ја следат наставата по предметите Технологија на жито, леб и пекарски производи (II година - Прехранбена технологија и биотехнологија) и Технологија на храна од неживотинско потекло (III  година  - Нутриционизмот) дека сите потребни информации, известувања и материјали поврзани со овие два предмета ќе можат да ги најдат на страницата на факултетот, во делот Е - курсеви (http://elearning.ttfv.uklo.edu.mk/moodle/index.php?lang=mk_utf8), предмет  Технологија на жито, леб и пекарски производи и Технологија на храна од неживотинско потекло. За потребниот password за логирање, студентите можат да се обратат кај предметниот наставник (Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.) или Јордан (Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.).

 

Од предметниот наставник

Доц. д-р Викторија Стаматовска

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top