Е-уписи на студенти

Прекин на наставата од 11.03.2020 година во рок од 14 дена согласно одлуката на Владата како превенција од ширење на корона вирусот по сугестија на Комисијата за заразни болести на Министерството за здравство.

Известување од Владата

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top