Е-уписи на студенти

Предавањата по предметите Основи на диетотерапија и Технологија на вода и отпадни води нема да се одржат на 28.02.2020 (петок).

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top