Е-уписи на студенти

Сликањето на студентите-апсолвенти ќе биде во просториите на Дисперзираните студии на ТТФ во Битола на 28.02.2020 во 10.00 часот. Секој да носи задолжително бела кошула.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top