Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од прва година дека првиот колоквиум по предметот Математика ќе се одржи во среда (13.04.2016) во 08.15 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top