Е-уписи на студенти

Пријавување на испити во јануарска испитна сесија ќе биде од 21.01. до 24.01.2020. Испитната сесија ќе се одржи од 27.01. до 07.02.2020.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top