Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите дека првиот колоквиум по предметот Основи на технолошки операции ќе се одржи во вторник (05.04.2016) во 12.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top