Е-уписи на студенти

На 30.10.2019 (среда) во 10.30 часот по предметот Математика ќе се одржат консултации (семинарски работи и др.)

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top