Е-уписи на студенти

Ноемвриската испитна сесија на прв циклус ќе се одржи од 04.11.2019 до 11.11.2019 (од 18.11.2019 е колоквиумска недела). Пријавувањето на испити ќе биде од 21.10.2019 до 25.10.2019, а спрема пријавените испити  ќе се објави конкретниот распоред.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top