Е-уписи на студенти

Предавањата по предметот Биологија (видео) ќе се одржат на 22.10.2019 (вторник) со почеток во 09.30 часот.

 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top