Е-уписи на студенти

Предавањата по предметите Исхрана на жени, спортисти и стари луѓе, Биохемија 1 и Вовед во технологија на фармацевтски и козметички производи наместо на 10.10.2019 (четврток) ќе се одржат на 09.10.2019 (среда). Часот на одржување не е променет.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top