Е-уписи на студенти

Првиот академски час на студентите запишани во прва година во академската 2019/2020 година на Технолошко-технички факултет Велес, Дисперзирани студии Битола ќе се одржи на ден 02.10.2019 година (среда) со почеток во 09.30 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top