Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите дека запишување на III, V и VII семестар ќе биде на 25.09 и 26.09.2019 година за сите оние кои не презапишуваат предмети. Студентите кои имаат предмети за презапишување да дојдат на 27.09.2019 година. Со себе да ги донесат и документите за стручна пракса.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top