Е-уписи на студенти

Испитите по предметите Нова Храна, Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија и Вовед во професија нутриционизам наместо на 06.09.2019 ќе се одржат на 13.09.2019 во 09.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top