Е-уписи на студенти

На ден 05.08.2019 година на сите активни студенти (кои имаат запишано последен летен семестар) ви е испратен емаил за користење на новите емаил адреси на uklo.

Eмаил адреси ќе ги користите не само за iknow системот туку и за комуникација со колегите. За промена на лозинката ќе ви стаса порака на вашиот приватен емаил како на сликата.

 

 

НАПОМЕНА: Лозинката треба да ја промените во рок од 48 часа од кога ви е добиена пораката.

Се логирате преку gmail.com, со Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. (емаил адресите ви се испратени)

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top