Е-уписи на студенти

Септемвриската испитна сесија ќе се одржи од 02.09.2019 год. до 16.09.2019 год., а пријавувањето на испитите ќе биде од 19.08.2019 год. до 23.08.2019 год.

 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top