Е-уписи на студенти

На 24.03.2016 (четврток) ќе се одржат вежби и пробен тест по предметот Интернет и мултимедија со почеток во 09.00 часот. Ќе се доделуваат и теми за семинарски работи. Се молат студентите кои имаат можност да носат лаптопови. Предметен наставник.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top