Е-уписи на студенти

На ден 11.07.2019 година (четврток), во просториите на Технолошко-технички факултет Велес-Дисперзирани студии Битола, ќе се одржи одбрана на дипломскиот труд на студентот Ангела Попантоска од Прилеп, тема на дипломскиот труд  „Одржување на здрава телесна тежина и последици од неправилна исхрана“ од предметот Основи на диетотерапија, со почеток во 10.30 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top