Е-уписи на студенти

Студентите можат да земат оценки кај Вонр.проф.д-р Сашко Мартиновски на ден 28.06.2019 (петок) од 11.00 до 11.30 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top