Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од III година Нутриционизам од Битола кои го слушаат предметот „Технологија на храна од неживотинско потекло“ дека на ден 28.06.2019 (петок) со почеток во 10 часот ќе се презентираат изработените семинарски работи.

 

 

Предметен наставник

Доцент д-р Викторија Стаматовска

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top