Е-уписи на студенти

На ден 28.06.2019 година (петок), во просториите на Технолошко-технички факултет Велес-Дисперзирани студии Битола, ќе се одржи одбрана на дипломскиот труд на студентот Рубин Андрески од Прилеп, тема на дипломскиот труд  „Модел на енергетска, нутритивна и економска вредност на болничко мени во Општа Болница во Прилеп“ од предметот Моделирање и оптимизирање во нутриционизмот, со почеток во 11 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top